Belenobası Ortaokulu

Vizyon: Bireylerin çağın gereklerine cevap verebilecek özelliklerde yetiştirilebilmeleri için sürekli gelişimi yakalamaya çalışan öğrencilerin kendi geleceklerini yaratmada onlara yol gösteren kendi kendilerini geliştiren, yenileyen değerlendiren ve sorgulayan; öğrencisi öğretmeni, velisi ve tüm personeli ile sevgi ve hoşgörü çemberi oluşturabilen akademik ve sosyal alanda önder bir kurum olmak.

Misyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın ve çevreninde sürekli değişimini göz önünde bulundurarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendi problemlerini kendileri çözebilen, dünden ders alan ve yarınları kucaklayan, doğru yer ve doğru zamanda öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuzun İl ve İlçe de Eğitim-Öğretim ve Sosyal Faaliyetlerde başarı durumu iyi seviyededir.

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz Taşıma Merkezidir. Gebece, G.Mahrumçalı, Hocalı, Tepeköy, Tabaklı, Sığırcılar, A.Pelitli Mahallelerinden Öğrencilerimiz okul servisleri ile taşınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuza öğrenciler adrese dayalı yerleştirme ile kayıt edilmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzun sınavlardaki başarı durumu iyi seviyedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Mezun olan tüm öğrencilerimizin tamamı bir üst kademeye yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Çocuk Oyunları...
Bilimsel Etkinlikler: Fen Bilimleri, Matematik ve Diğer Alanlarda Bilim ve Sanat Etkinlikleri.
Proje Çalışmaları: Okul, İlçe, İl ve Ülke Genelindeki Proje Çalışmaları ve Etkinliklerine Katılım.
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzun 10 derslik öğrenci sayısına kadar öğrenci kontenjan sınırlaması yoktur.
Diğer Hususlar: Okulumuz, eğitim öğretime 1965 yılında ilkokul olarak başlamıştır. İlkokul Binasında (eski bina) 4 derslik ve 2 idari oda bulunmaktadır. 1998 yılında bölgemiz taşıma merkezi olacak şekilde 10 derslik proje tip hizmet binası tamamlanarak, 8 yıllık eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir. Okulumuzun: 1 adet 2 katlı lojman bulunmaktadır. Zemin kat depo olarak kullanılmaktadır. 1. kat ise kullanılabilir durumda olup 2+1 oda sayısına sahiptir.

WEB - https://belenobasiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BELENOBASI MAH./ MERKEZ SK./ NO41/ MANAVGAT/ ANTALYA/ TÜRKİYE

Yerleşim Yeri - BELENOBASI MAH./ MERKEZ SK./ NO:41/ MANAVGAT/ ANTALYA/ TÜRKİYE

Adres - BELENOBASI MAH./ MERKEZ SK./ NO41/ MANAVGAT/ ANTALYA/ TÜRKİYE

Ulaşım Öğretmenlerimiz Manavgat ilçe merkezinde ikamet etmektedirler. Öğretmenlerimizin ilçe merkezine ulaşımı kişisel araçlarla sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin ulaşımı için resmi ya da özel servis yoktur. Okulumuz ile ilçe merkezi arası mesafe 17 km olup yaklaşık 20 dk sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz: Manavgat İlçesi Belenobası Mahallesinde/Köyünde bulunmaktadır. Antalya il merkezine 93 km uzaklıktadır. Manavgat İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır.